Theorie, praktijkervaring, handige tips en coaching: je krijgt het hele pakket. Wil je weten wat je moet doen om meer klanten binnen te halen? Bel Winodj!

Ed Kortekaas , Edit Marketing

 

Goede praktische adviezen gekregen. Winodj is een ervaren manager sales die je aanstuurt, bijstaat en helpt waar dat nodig is. Ik denk dat voor iedere ondernemer deze kennis absoluut van toegevoegde waarde is als je constructief de sales wilt verhogen.

Cynthia van der Graaf, Sarko Advies

 

Winodj heeft een uniek talent voor Sales en helpt hiermee ondernemers die worstelen met koude acquisitie. Hij geeft je geen verkoop trucjes maar een solide stappenplan om meer klanten binnen te halen. Vanuit je eigen professionele waarde. Winodj is een doortastende coach die iedere zzp'er op het juiste spoor weet te krijgen.

Aimée Floris, Excel Yourself

 

 

Een expert op niveau, Winodj weet waar hij het overheeft en de juiste benadering om meer klanten te werven.Hij laat je naar jezelf kijken zoals je dat niet eerder heb gedaan. Dank je wel Winodj. 

Arwind Ramautar, Balans voor Balans

 

Winodj is salesfun; hij verpersoonlijkt het plezier dat je kunt ervaren, wanneer je juist niet opziet tegen acquireren. In zijn training weet hij zijn tricks of the trade op een leuke en aanstekelijke manier te verkopen. Een aanrader voor wie nog koud-water-vrees heeft.

Stephen Querido, Change Management

 

Verkopen is fun en dat straalt Winodj helemaal uit. Met passie en vakmanschap brengt hij jou de kneepjes van het vak bij.

Jan Blok, Paradigmo 

 

Onlangs heb ik een persoonlijke inspiratie sessie met Winodj mogen ervaren. Het was werkelijk inspirerend! Winodj komt met zeer goede praktische ideeen en strategieen die mijn business vooruit gaat helpen. En ik kan niet wachten om ze te gaan toepassen. Winodj is heel professioneel en ik kan hem zeker aanbevelen als je je business een boost wil gaan geven.

Dudley Stiger, DS Improvers


Winodj is een energieke salescoach die met veel passie zijn klanten helpt. Met zijn kennis en enthousiasme weet hij mensen te motiveren.

Navien Bansi, Marketsolutions