Ed Kortekaas

Ed Kortekaas

Edit Marketing

Theorie, praktijkervaring, handige tips en coaching: je krijgt het hele pakket. Hij geeft je een mooi stappenplan om meer new business te creëren. Hij weet bij jou de juiste snaar te raken en haalt het maximale potentieel uit jou. Een coach op hoog niveau. Wil je weten wat je moet doen om meer klanten binnen te halen? Bel Winodj

Cynthia van der Graaf

Cynthia van der Graaf

Sarko Advies

Goede praktische adviezen gekregen. Winodj is een ervaren manager sales die je aanstuurt, bijstaat en helpt waar dat nodig is. Van absolute waarde. Hij liet mij inzien dat je zonder een goede strategie je maar wat doet. Door zijn manier van coaching ben ik nog beter in staat om het beste uit mijzelf te halen en mijn bedrijf.

Aimée Floris

Aimée Floris

Excel Yourself

Winodj heeft een uniek talent voor Sales en helpt hiermee ondernemers die worstelen met koude acquisitie. Hij geeft je geen verkoop trucjes maar een solide stappenplan om meer klanten binnen te halen. Vanuit je eigen professionele waarde. Winodj is een doortastende coach die iedere zzp’er op het juiste spoor weet te krijgen

Charmaine Pas

Charmaine Pas

GM Academy

SalesFun is meer dan alleen fun. Je leert niet alleen hoe je meer omzet kan behalen, maar Winodj laat je ook inzien wat jouw aandeel als persoon in jouw bedrijf is. Hij gaat tot het uiterste en zit er bovenop. Hij maakt je bewust en bedenkt samen met jou de perfecte oplossing hoe jij aan meer omzet kunt komen. Ik kan iedereen adviseren om samen te werken met dit bedrijf.

Peter Tuijtelaars

Peter Tuijtelaars

Paktu

Door Winodj heb ik grip gekregen op mijn bedrijf. Hij is eerlijk en opbouwend in zijn coaching. Brengt structuur aan en bespreekt dat wekelijks met je. Daardoor blijf je focus houden met als gevolg resultaat. Een geweldig mens en ondertussen ook goede vriend! Absoluut een professional.

Saskia Speksnijder

Saskia Speksnijder

Enjoy Change

We werken alweer zo’n 8 maanden samen met Winodj, Salesfun. Door onze wekelijkse contacten met Winodj weten we nu waar we staan, waar we naar toe willen en wat we daarvoor moeten doen. Winodj is helder en duidelijk. Mooi gezegd brutaal eerlijk. Hij confronteert op vriendelijke toon. Winodj laat ons nieuwe mogelijkheden zien. Hij zorgt voor transformatie bij ons en hierdoor zijn wij een krachtig bedrijf. Winodj heel erg bedankt tot zover!

Larissa Krouwer

Larissa Krouwer

Iezie Werkt

Winodj heeft mij wakker geschud. Door de samenwerking heb ik meer focus, duidelijke doelstellingen en een salesplan. New business is belangrijk voor iedere ondernemer. Mocht je hier moeite mee hebben dan is Winodj de salesexpert om je hierbij te helpen. Met zijn energie en kennis weet hij mensen te motiveren. Het belangrijkste wat ik heb geleerd van Winodj is om niet op te geven. Succesvolle ondernemers zijn degenen die na vallen ook weer opstaan. Zoals Winodj zegt: succes is mindset.

Navien Bansi

Navien Bansi

Market Solutions

Winodj is een energieke salescoach die met veel passie zijn klanten helpt. Met zijn kennis en enthousiasme weet hij mensen te motiveren. Neem zeker contact op met deze sales expert!

Robert Teurlings

Robert Teurlings

Steyn & Allberg

Winodj heeft zijn eerste werkervaring opgedaan in de organisatie waar ik 30 jaar geleden de directie over mocht voeren. Wij kennen elkaar daar nog van en hebben nog steeds intensief contact samen. Toen was Winodj al een uitzonderlijk talent in aanpakken, aanpassen en het gaan van die extra mile. Winodj heeft zich daarna goed ontwikkeld in overtuigingskracht, verkoopdrive en relatiebeheer. Wanneer je salesteam of jij als ondernemer een salescoach met resultaat zoeken, kan ik Winodj Jhingoer van harte aanbevelen.

Rob Noorland

Rob Noorland

Steyn & Allberg

Een salescoach, heb ik die echt nodig? Die vraag was voor mij na het intakegesprek met Winodj al snel positief beantwoord. Al tijdens het intakegesprek wist hij duidelijk de vinger op de zere plekken te leggen qua mijn inzichten op het gebeid van sales- en marketing. Winodj is een coach die er alles aan gelegen is om jou een paar niveaus hoger te krijgen. Hij deinst er niet voor terug om jou zeer oncomfortabel te laten voelen, echter met het doel jou sterker uit dit proces te laten komen. Dit werkte heel duidelijk voor mij. 

Eefje Fehres

Eefje Fehres

Tiny House

Een jaar lang heb ik met veel plezier samengewerkt met Winodj. Hij windt er geen doekjes om. Met zijn aanpak vanuit o.a. ‘Straight Line Leadership’ was ik in staat om in een rechte lijn op mijn doel af te gaan i.p.v. via vele omwegen en om mijn eigen leiderschap nog meer te omarmen.
Winodj is een man van zijn woord, recht door zee en heel behulpzaam. In een samenwerkingstraject gaat hij er minimaal 100% voor, om het beste uit iemand te halen.
Kortom, een hele waardevolle samenwerkingspartner!

Ries Huijbregts

Ries Huijbregts

Happy Horizon

Tijdens de start van mijn carrière als accountmanager heb ik samen mogen werken met Winodj. Winodj focust niet alleen op theorieën en technieken, maar ook op wie jij moet zijn als accountmanager en dat je uit je comfort zone moet gaan om resultaat te behalen. Winodj heeft het beste met je voor en ik heb het als een prettige samenwerking ervaren. De tips die mij voornamelijk zijn bijgebleven zijn: Doen wat nodig is, Ga het oncomfortabele aan

Peggy Walker

Peggy Walker

Peggy Walker Zelfkenniscoach

Omring jezelf door mensen die je zowel zakelijk als privé naar een hoger niveau tillen. Voor mij is Winodj ‘die mensen’!
Hij versterkt mijn doorzettingsvermogen, stimuleert mij vol te houden in te doen wat nodig is en inspireert mij een inspiratie te zijn voor anderen. Winodj is niet voor niets een veel gevraagd sales coach. He get things done!

Mariska Swier

Mariska Swier

The New Office

Ik ben enorm dankbaar voor de begeleiding die ik heb mogen ontvangen van Winodj tijdens ons zes maanden durende traject. Zijn diepgaande kennis en onuitputtelijke enthousiasme waren een bron van inspiratie terwijl ik mijn bedrijf aan het opstarten was. Winodj’s heldere communicatie en persoonlijke betrokkenheid creëerden een ondersteunende omgeving waarin ik mijn ideeën kon verfijnen en met vertrouwen stappen kon zetten.

Marjolijn Keij

Marjolijn Keij

Your Vibe

Winodj is een topper! Hij is helder, eerlijk en zet mensen in kracht!
Dankjewel voor jouw support en gun veel mensen om met jou te kunnen samenwerken!!

Ruben Monkau

Ruben Monkau

Employ Yourself

Winodj is een enthousiaste en professionele salescoach. Hij communiceert keurig, is gedisciplineerd en komt altijd met verassende nieuwe inzichten om de kwaliteit van jouw business naar een hoger nivea te tillen. Ik beveel hem van harte aan!