Winodj van Salesfun.nl: “DE BESTE MANIER OM EEN TOEKOMST TE CREËREN IS DAT JIJ HET ZELF CREËERT”

Sales coaching door Winodj brengt impact en resultaat in je verkopen

 SALES COACHING: WAT KUN JE VERWACHTEN?

Sales Coaching: Je wordt gecoacht op het zijn van wie je moet zijn om jouw beoogde resultaten te creërenIn de wereld staat resultaat centraal. Woorden zeggen niets, het bewijs van je acties is het enige wat telt. Ondernemers zijn meer dan bereid om te investeren in sales coaching als het leidt tot keihard resultaat.

Als je een impact maakt in de kwaliteiten van de levens van anderen, staan prospects in de rij voor je. Om een impact te maken op je klanten en prospects, moet je bijzonder goed zijn in je vak. Sales Coaching biedt een succesvol coaching waar de meeste ondernemers nog struggelen om hun bedrijf op orde te krijgen. Je bereikt alleen resultaat door de acties die je elke dag doet. Je houding is van essentieel belang.

WAT GAAN WE AANPAKKEN?

KRACHTIGE HOUDING

Wat maakt het verschil om succesvol te zijn als ondernemer? Je gelooft in jouw verhaal, wat is jouw verhaal? 

De manier hoe je denkt en je houding bepaalt welke betekenis je geeft aan je bedrijf, situaties en welke acties je gaat ondernemen. We gaan samen werken aan jouw houding. Zodat sales een natuurlijk proces voor jou wordt.  De acties die jij doet, bepalen jouw resultaat. Wat is ervoor nodig om van A naar B te gaan. Houding, communicatievaardigheid en energieniveau bepaalt de kwaliteit van jouw ondernemerschap.

Check, goed gedaan! Coaching door SalesFun.nl

 

POSITIONERING

Waar sta je als ondernemer? Waar wil je naartoe? Het wordt tijd om aan de tekentafel te zitten. Het is hoog tijd om jezelf weer opnieuw uit te vinden.

Met sales coaching gaan we aan een stevige positionering werken. Ik stel inhoudelijke vragen die jou aan het denken zetten en jou triggert om in actie te komen. Wat is jouw bestaansrecht in de huidige concurrerende markt?

Check, goed gedaan! Coaching door SalesFun.nl

 

PROPOSITIE

Als we een haarscherpe positionering hebben gecreëerd, vertalen we die door naar een propositie.  We hebben dus nu  een sterke positionering en gaan door naar een concrete propositie. De waarde ook van jouw product of dienstverlening die potentiële prospects mogen verwachten. De waarde is waar alles om draait. 

Stel jezelf de volgende vragen? Wie ben je? Wat doe je? Voor wie doe je dat? En wat hebben jouw prospect daaraan? Is jouw  huidige dienstverlening over vijf jaar ook nog steeds succesvol? Alleen ga je sneller samen kom je verder. Ik ga je helpen om antwoorden te vinden op deze vragen. Een waardevolle propositie is de basis voor succes. 

Check, goed gedaan! Coaching door SalesFun.nl

 

DOELGROEPEN

We moeten keuzes maken. Als je jezelf specialiseert en je diensten en producten niet aan iedereen verkoopt maak je jezelf uniek. En alleen dan kun je een argumentatie creëren waar potentiële klanten zich in herkennen. Met onze sales coaching help ik  je om jouw bedrijf op specifieke doelgroepen te richten. Dat betekent keuzes maken wat jou in de markt sterker gaat maken. Een specifieke doelgroep zorgt ook voor duidelijkheid in je branding. Prospects weten jou beter te vinden.

Specialiseer jezelf want je hebt niet voor iedereen een antwoord. Dat maakt jou uniek.  Als potentiële klanten zich herkennen in het probleem , staan ze ongetwijfeld  open voor jouw oplossing. Jij bent de expert bij wie ze moeten zijn.

Check, goed gedaan! Coaching door SalesFun.nl

 

Met Winodj van SalesFun spreek je over hoe je meer nieuwe klanten en een hogere omzet krijgt door coaching

 

PRODUCT MANAGEMENT

Wanneer heb jij je product echt onder een vergrootglas genomen? Je product leeft en wil je continue upgraden. Is jouw product echt goed uitgedacht? Wat ben je als ondernemer waard? Er zijn ondernemers die 25 euro per uur vragen en er zijn ondernemers die 250 euro per uur vragen. Het verschil zit hem in competentie. Je wilt ontzettend competent zijn in wat je doet. Je wilt de meest briljante ondernemer zijn. Doe je dat niet, dan ben je niet competent en wat je toepast slaat kant noch wal.  

Trek je product uit de massa. Er zijn veel ondernemers die gemiddeld of ondergemiddeld zijn. Je wilt uit die massa en iets neerzetten wat echt uniek is. Een product neerzetten wat bijzonder goed is. Zorg ervoor dat je een product hebt waar je voor langere tijd bij je klant aan kunt verbinden.

Check, goed gedaan! Coaching door SalesFun.nl

 

RICHTING

In deze fase weet je waar je staat en waar je naartoe wilt.  We maken samen een strategie hoe de route eruit komt te zien zodat je helderheid krijgt. Een richting bepaalt jouw stip aan de horizon. Onderweg gaan we bijsturen indien dit nodig is.

De gemaakte doelen vangen we in haalbare en concrete kwantificeerbare doelstellingen. Het werkt alleen maar als jij meewerkt. Ik werk met 1-op-1 sessies. Daarin kijken we terug: wat hebben de activiteiten tot nu toe opgeleverd? En we blikken vooruit: wat gaan we doen in de komende periode? We geven nieuwe impulsen en doen wat nodig is aan het proces en gaan voor de winst!

Check, goed gedaan! Coaching door SalesFun.nl

 

COMMITMENT

Tijdens onze samenwerking moet je mij zien als een Sales Partner waarbij jij jouw maximale potentieel gaat benutten. Je geeft commitment en wilt er alles uithalen. Als je het echt wilt dan doe je het. Winnaars hebben geen excuses.

Om het proces goed te laten verlopen is het maken van duidelijke werkafspraken erg belangrijk. We bespreken concreet de input en output. Meten is weten. Dit alles kun je terug zien in jou persoonlijke dashboard.

Check, goed gedaan! Coaching door SalesFun.nl

 

SOCIAL MEDIA

We maken een keuze welke sociale media we gaan inzetten. Waar jouw doelgroep actief is bepaald onze strategie?  We kiezen content wat voor jouw doelgroep aanspreekt. Zet prospects aan het denken alleen dan komen ze in beweging.

We blijven continu uitzoeken en bedenken wat er bij jouw doelgroep(en) past. Hoe wordt er gereageerd en wat gebeurt er in de maatschappij? We houden het nauwlettend in de gaten. Als je blijft doen wat je deed dan krijg je wat je kreeg. We moeten inspireren en overtuigen.

Check, goed gedaan! Coaching door SalesFun.nl

 

CAMPAGNEPLAN

Als we weten op welke social media we gaan zitten maken we een contentkalender. Wat voor content het precies wordt bespreken we samen. Een gestructureerde contenkalender zorgt voor ritme in je uitingen.
Een whitepaper? Misschien! Maar we kunnen ook starten met het schrijven van casestudy’s of wellicht organiseren we wel een webinar naar aanleiding van een bepaald hot topic. Alles hangt af van jouw propositie en jouw doel.

Met onze salescoaching brengen we een ritme aan in al jouw uitingen. En heel belangrijk: we gaan de uitingen op de voet volgen én bijsturen. Het gaat om betrouwbare content. Jouw content moet gebaseerd zijn op feiten en inhoudelijke kennis. Dit verhoogt het gevoel van betrouwbaarheid.

Check, goed gedaan! Coaching door SalesFun.nl

 

WEBSITE

Een heldere en duidelijke website verkoopt altijd beter. Op websites is het vaak onduidelijk wat de organisatie doet. Niet echt handig en dat weet jouw prospect ook. Zorg dat jouw websitebezoek concreet aangeeft wat je doet, wie je bent, wat je doet, voor wie je dat doet en wat hebben zij eraan. Tegenwoordig heeft iedereen een smartphone. Je hebt maar 2 seconden om te inspireren anders ben je de prospect kwijt. Zorg dus voor een krachtige homepage.

We kijken samen hoe jouw teksten zijn geschreven en of dit triggert voor de lezer. Je hebt maar een paar seconden om de bezoeker te inspireren. We kijken naar je opmaak. Is het gebruiksvriendelijk ingedeeld en weten bezoekers de juiste informatie makkelijk te vinden.

Check, goed gedaan! Coaching door SalesFun.nl

 

Na dit verhaal ben je vast nieuwsgierig hoe ik het voorgaande verhaal in jouw business kan gaan toepassen. Aarzel niet en ga vandaag nog aan de slag . Meer Klanten, meer Omzet, meer Impact, vraag gewoon NU een gratis consult aan of:

 

Met Winodj van SalesFun spreek je over hoe je meer nieuwe klanten en een hogere omzet krijgt door coaching