Stop met verliezen, speel om te winnen en laat je coachen door Winodj van SalesFun

Over Coach Winodj Jhingoer van Salesfun: Stop met verliezenĀ 

SALES COACH VOOR GEDREVEN ONDERNEMERS

Winodj heeft meer dan 20 jaar ervaring in sales en acquisitie. De mentaliteit die nodig is om in goede en slechte tijden succesvol te zijn heeft hem verder gebracht in zijn sales. Geen excuses, maar oplossingen. Vele succesverhalen zijn bekend. Sales Coach Winodj laat je zien welke strategie altijd werkt. Hij spreekt uit ervaring en heeft een bewezen trackrecord.Ā 

Met zijn opgedane ervaringen in de praktijk weet hij in ieder geval hoe het niet moet. Hij heeft dan ook een uitgesproken visie over sales. Helder, confronterend en praktisch. De afgelopen jaren heeft hij deze visie aangescherpt en doorontwikkeld, wat SalesFun heeft gemaakt tot wat het nu is: Effectief van A naar B. Met bewezen succes richt hij op Ć©Ć©n doel: de ondernemer optimaal helpen aan meer klanten wat leidt tot meer business. Winodj helpt gedreven ondernemers bij het bereiken van krachtige resultaten. Hij is jouw stok achter de deur!

MISSIE

Het creĆ«ren van mogelijkheden voor gedreven Ā ondernemers om zichzelf verder te ontwikkelen bij het behalen van meer klanten en meer omzet, met als uitgangspunt een krachtige business. Zij die bereidt zijn om meer uit hun zelf te halen.

VISIE

Een selectief groep van ondernemers die hun beoogde resultaten realiseren en een toekomst creƫren die anders niet zou hebben bestaan. Ondernemers die niet afhankelijk zijn van een goed gevoel en zich oncomfortabel durven op te stellen.

COACHING

Winodj ondersteunt krachtige ondernemers die bereidt zijn effectief tot de kern te komen van wat er in de weg staat om tot gewenste resultaten te komen. Doen wat nodig is om in een rechte lijn van A naar B te komen om impact te maken.

 

Spreek met Winodj en laat je coachen voor meer klanten en omzet Salesfun.nl