Hoe maak je jouw business succesvoller binnen 26 WEKEN

het 1-op-1 Personal Sales coaching programma

 

Mindset voor Succes – Maak je plan van aanpak en boost je business

Hét 1-op-1 Personal Sales Coaching Programma voor ondernemers 

 

Dit Personal Sales Coaching programma is een uniek 1-op-1 coaching waarin je leert om meer nieuwe klanten te werven om met succes je business een boost te gegeven. Hierdoor zal je sneller en gerichter resultaten behalen met jouw business. Om die resultaten te behalen, is een bepaalde denkwijze en een specifieke strategie nodig.

Al meer dan 20 jaar ben ik succesvol in het werven van nieuwe klanten. Op basis van mijn eigen ervaring ontwikkelde ik dit traject voor elke ondernemer die op zoek is naar nieuwe inzichten voor meer zakelijk succes. 

Natuurlijk wil je succes en geld verdienen, anders zou je geen ondernemer zijn. Je wilt je bedrijf laten groeien, maar wat is dan de juiste strategie? En hoe maak je een strategie voor succes? 

Wil je meer focus, meer winst en meer klanten?  Wil je weten hoe je omgaat met moeilijke en onzekere tijden? Wil je een betere ondernemer worden? Wil je een strategie voor succes? Hoe graag wil je het? Alleen actie leidt tot resulaat.

Of je al een succesvolle onderneming runt, of je starter bent, of zzp’er, je kan nooit succesvoller worden dan je beperkende gedachten toelaten. Er is altijd een next level! Dit traject stelt je in staat om je beperkende overtuigingen te ontdekken, te doorbreken en gebruik te gaan maken van jouw maximale potentieel.

 

investering €2497. Ik wil een gratis adviesgesprek

 

DOE WaT SUCCESVOLLE ONDERNEMERS DOEN

Het gaat om succesvol je bedrijf laten groeien met meer business. Blijf jezelf verbeteren. Ook als je al goed bent in wat je doet, ook als je al goed verdient. Succes is het resultaat van jezelf blijven ontwikkelen. Blijf leren van ervaringen van andere succesvolle mensen. 

“All successful people have great coaches!” 

In dit Personal Sales Coaching programma geeft Winodj Jhingoer waardevolle en praktische adviezen uit zijn eigen ervaringen. Je gaat leren hoe je de zes stappen strategie gebruikt die andere  succesvolle ondernemers hebben toegepast.

Je bereikt alleen meer zakelijk succes wanneer jij als mens en ondernemer groeit en jezelf blijft ontwikkelen. Daar heb je  kennis van een goede coach nodig met een bewezen trackrecord. Mensen die al zijn waar jij naartoe wilt. Misschien mis je bepaalde inzichten, of de juiste strategie om een effectief plan op te stellen. Als jij jezelf weet te verbeteren, zal niet alleen je bedrijf groeien, maar zal je automatisch meer zakelijk en persoonlijk succes  boeken op elk gebied in je leven.

 

Dit is jouw sales expert

Ik heb meer dan 20 jaar ervaring in sales en acquisitie. De mentaliteit die nodig is om in goede en slechte tijden succesvol te zijn heeft mij verder gebracht in mijn sales. Geen excuses, maar oplossingen. De afgelopen jaren heb ik meer dan 250 nieuwe klanten geworven. Ik laat je zien welke strategie altijd werkt. Ik spreek uit ervaring en heb een bewezen trackrecord. 

inhoud van het personal sales coaching programma 

Positionering

Waar sta je op dit moment als ondernemer? En misschien nog wel belangrijker: waar wil je naartoe? Het is hoog tijd om jezelf weer opnieuw uit te vinden. 

We trekken daarom de positionering strak of zorgen voor een goede update. Ik stel diepe vragen die jou prikkelen, aan het denken zetten én leiden tot een discussie. 

Samen ontwikkelen we een heldere positionering. Wat is jouw bestaansrecht in de markt?

Propositie

Als we een haarscherpe positionering hebben gecreëerd, vertalen we die door naar een propositie. Dit is de waarde ook wel een belofte van jouw product of dienstverlening die potentiële klanten mogen verwachten. 

Ik geef antwoord op de vragen: Wie ben je? Wat doe je? Voor wie doe je dat? En wat hebben zij daaraan? Is de huidige dienstverlening wel de dienstverlening die je over vijf jaar ook nog steeds succesvol maakt? 

We beantwoorden deze vragen samen, want het doel moet bij jou glashelder op het netvlies staan. Een ijzersterke propositie is de basis van alle succesvolle bedrijven.

Doelgroepen

Ik help je om jouw verhaal op specifieke doelgroepen af te stemmen. We gaan schieten met scherp, niet met hagel. Er moeten keuzes worden gemaakt.

Als je jezelf specialiseert en je diensten en producten niet aan iedereen verkoopt maak je jezelf uniek. Pas wanneer potentiele klanten zich herkennen in het probleem, staan ze open voor jouw oplossing,

Roadmap

In deze fase maken we als laatste stap een roadmap. Als jij weet waar je staat en naartoe wilt, geven wij advies over hoe de weg daarnaartoe eruit komt te zien.

De gemaakte doelen vangen we in haalbare en kwantificeerbare doelstellingen.

Werkafspraken

Tijdens onze samenwerking moet je mij zien als een coach van een topsporter (jij dus) die kampioen wil worden.

En om het proces goed te laten verlopen is het maken van duidelijke werkafspraken erg belangrijk. We bespreken concreet de verwachtingen en zorgen ervoor dat die op elkaar afgestemd zijn.

Kanalen en thema's

We maken een onderbouwde keuze qua inzet van kanalen. Want waar is jouw doelgroep vertegenwoordigd? En is jouw doelgroep voor het bepaald type content ook gevoelig op het betreffende kanaal? Allemaal vragen die we beantwoorden.

En thema’s die we gaan bespreken met het publiek. We blijven continu uitzoeken en bedenken wat er bij jouw doelgroep(en) past. Hoe wordt er gereageerd en wat gebeurt er in de maatschappij? We houden het nauwlettend in de gaten. Wees is eerlijk: zijn jouw propositie, positionering en manier van verkoop al jaren hetzelfde?

Content moet inspireren en overtuigen!

Campagneplan

Op basis van de gekozen kanalen en thema’s maken we een contentkalender. Wat voor content het precies wordt? Dat kunnen we je niet van tevoren zeggen. 

Een whitepaper? Misschien! Maar we kunnen ook starten met het schrijven van casestudy’s of wellicht organiseren we wel een webinar naar aanleiding van een bepaald hot topic. Alles hangt af van jouw propositie en jouw doel.

We brengen een ritme aan in al jouw uitingen. En heel belangrijk: we gaan de uitingen op de voet volgen én bijsturen. Het gaat om betrouwbare content. Jouw content moet gebaseerd zijn op feiten en inhoudelijke kennis. Dit verhoogt het gevoel van betrouwbaarheid.

Optimalisatie

De laatste stappen die nodig zijn om een optimale basisuitrusting te creëren zijn:

 • Het maken van een duidelijke website, inclusief een 0-meting. Want als we straks resultaten bijhouden, hebben we natuurlijk wel een beginpunt nodig.
 • Een zoekmachine-optimalisatie. We checken hoe goed je site het doet op SEO-gebied. Welke keywords gebruik je nu? Waar word je op dit moment op gevonden?
 • De inzet van de juiste tooling. We activeren of implementeren bijvoorbeeld Marketing Automation.

Een concrete en heldere website is essentieel. Op websites is het vaak onduidelijk wat een bedrijf in kwestie nou eigenlijk doet. Dat is onhandig en dat vindt jouw prospect ook. Zorg er daarom voor dat jouw website concreet aangeeft wie je bent, wat je doet, voor wie je dat doet en wat zij eraan hebben.

 

investering €2497. Ik wil een gratis adviesgesprek

 

wat gaat het jou concreet opleveren in jouw business

 

 • Meer omzet en meer klanten die jij als ondernemer verdiend
 • Een strategie voor succes. Een aanvalsplan wat werkt voor jouw bedrijf
 • Een sterke salesfunnel met continuïteit van opdrachten 
 • Een krachtige pitch. Jouw boodschap is sterk en je klanten weten waarvoor je staat
 • Je komt sneller aan tafel op beslisniveau 
 • Unieke toegevoegde waarde. Je hebt de oplossing waarom ze voor jou moeten kiezen en wat jou uniek maakt
 • Meer plezier in sales. Je blijft dicht bij jezelf
 • Een mindset voor succes

  

wat krijg je voor het personal coaching programma

 

 • 1-op-1 persoonlijke begeleiding van 26 weken 
 • Elke 2 weken 2 uur coaching en dat 26 weken lang
 • Elke week 30 minuten een voortgangscall 26 weken lang 
 • Je krijgt video's waarin je leert hoe je succesvol klanten kunt werven
 • je krijgt een totale salespakket die jou op weg helpt met persoonlijk begeleiding van Winodj
 • Een werkboek om jou een richting te geven. 
 • Op maat gerichte dashboard. Meten is weten

 

 

succesverhalen 

 


Theorie, praktijkervaring, handige tips en coaching: je krijgt het hele pakket. Hij geeft je een mooi stappenplan om meer new business te creëren. Hij weet bij jou de juiste snaar re raken en haalt het maximale potentieel uit jou. Een coach op hoog niveau. Wil je weten wat je moet doen om meer klanten binnen te halen? Bel Winodj

Ed Kortekaas , Edit Marketing

 

 

Goede praktische adviezen gekregen. Winodj is een ervaren manager sales die je aanstuurt, bijstaat en helpt waar dat nodig is. Van absolute waarde. Hij liet mij inzien dat je zonder een goede strategie je maar wat doet. Door zijn manier van coaching ben ik nog beter in staat om het beste uit mijzelf te halen en mijn bedrijf.

Cynthia van der Graaf, Sarko Advies

 

 

Winodj heeft een uniek talent voor Sales en helpt hiermee ondernemers die worstelen met koude acquisitie. Hij geeft je geen verkoop trucjes maar een solide stappenplan om meer klanten binnen te halen. Vanuit je eigen professionele waarde. Winodj is een doortastende coach die iedere zzp'er op het juiste spoor weet te krijgen.

Aimée Floris, Excel Yourself

 

 

Verkopen is fun en dat straalt Winodj helemaal uit. Met passie en vakmanschap brengt hij jou de kneepjes van het vak bij. Wat maakt jou uniek? Waarom ben jij anders? Dit zijn een greep uit de vragen waardoor mijn business is gegroeid.

Jan Blok, Paradigmo

 

 

investering €2497. Ik wil een gratis adviesgesprek