Hoe maak je jouw business succesvoller binnen 26 weken

Mindset voor Succes – Maak je plan van aanpak en boost je business Hét 1-op-1 Personal Coaching Programma voor ondernemers 

Dit Personal Coaching programma is een uniek 1-op-1 coaching waarin je leert om meer nieuwe klanten te werven om met succes je business een boost te gegeven. Hierdoor zal je sneller en gerichter resultaten behalen met jouw business. Om die resultaten te behalen, is een bepaalde denkwijze en een specifieke strategie nodig.

Al meer dan 20 jaar ben ik succesvol in het werven van nieuwe klanten. Op basis van mijn eigen ervaring ontwikkelde ik dit traject voor elke ondernemer die op zoek is naar nieuwe inzichten voor meer zakelijk succes. 

Natuurlijk wil je succes en geld verdienen, anders zou je geen ondernemer zijn. Je wilt je bedrijf laten groeien, maar wat is dan de juiste strategie? En hoe maak je een strategie voor succes? 

Wil je meer focus, meer winst en meer klanten?  Wil je weten hoe je omgaat met moeilijke en onzekere tijden? Wil je een betere ondernemer worden? Wil je een strategie voor succes? Hoe graag wil je het? Alleen actie leidt tot resulaat.

Of je al een succesvolle onderneming runt, of je starter bent, of zzp’er, je kan nooit succesvoller worden dan je beperkende gedachten toelaten. Er is altijd een next level! Dit traject stelt je in staat om je beperkende overtuigingen te ontdekken, te doorbreken en gebruik te gaan maken van jouw maximale potentieel.

 

DOE WaT SUCCESVOLLE ONDERNEMERS DOEN

Het gaat om succesvol je bedrijf laten groeien met meer business. Blijf jezelf verbeteren. Ook als je al goed bent in wat je doet, ook als je al goed verdient. Succes is het resultaat van jezelf blijven ontwikkelen. Blijf leren van ervaringen van andere succesvolle mensen. 

“All successful people have great coaches!” 

In dit Personal Sales Coaching programma geeft Winodj Jhingoer waardevolle en praktische adviezen uit zijn eigen ervaringen. Je gaat leren hoe je de zes stappen strategie gebruikt die andere  succesvolle ondernemers hebben toegepast.

Je bereikt alleen meer zakelijk succes wanneer jij als mens en ondernemer groeit en jezelf blijft ontwikkelen. Daar heb je  kennis van een goede coach nodig met een bewezen trackrecord. Mensen die al zijn waar jij naartoe wilt. Misschien mis je bepaalde inzichten, of de juiste strategie om een effectief plan op te stellen. Als jij jezelf weet te verbeteren, zal niet alleen je bedrijf groeien, maar zal je automatisch meer zakelijk en persoonlijk succes  boeken op elk gebied in je leven.

 

Dit is jouw sales expert

Ik heb meer dan 20 jaar ervaring in sales en acquisitie. De mentaliteit die nodig is om in goede en slechte tijden succesvol te zijn heeft mij verder gebracht in mijn sales. Geen excuses, maar oplossingen. De afgelopen jaren heb ik meer dan 250 nieuwe klanten geworven. Ik laat je zien welke strategie altijd werkt. Ik spreek uit ervaring en heb een bewezen trackrecord.

 

inhoud van het programma 

POSITIONERING

Waar sta je nu als ondernemer? En waar wil je naartoe? Het wordt tijd om jezelf weer opnieuw uit te vinden. 

We gaan kijken naar een stevige positionering.  Ik ga je inhoudelijker en diepe vragen stellen die jou aan het denken zetten én leiden tot een goede discussie. 

Samen zorgen we voor  een heldere positionering. Wat is jouw bestaansrecht in de huidige markt?

PROPOSITIE

Als we een sterke positionering hebben, vertalen we die door naar een concrete propositie. Dit is de waarde ook wel een van jouw product of dienstverlening die potentiële prospects mogen verwachten. 

Ik geef antwoord op de vragen: Wie ben je? Wat doe je? Voor wie doe je dat? En wat hebben zij daaraan? Is de huidige dienstverlening wel de dienstverlening die je over vijf jaar ook nog steeds succesvol maakt? 

We beantwoorden deze vragen samen, want het doel moet bij jou glashelder zijn. Een waardevolle propositie is de basis van alle succesvolle ondernemers.

DOELGROEPEN

Ik help je om jouw bedrijf op specifieke doelgroepen af te stemmen. We gaan keuzes maken wat uiteindelijk jou in de markt sterker maakt.

Als je jezelf specialiseert en je diensten en producten niet aan iedereen verkoopt, ben je pas uniek. Als potentiele klanten klanten zich herkennen in het probleem, staan ze open voor jouw oplossing. En dan ga jij ze helpen.

RICHTING

In deze fase maken we als laatste stap een route aan. Als jij weet waar je staat en naartoe wilt, geef ik advies over hoe de weg daarnaartoe eruit komt te zien.

De gemaakte doelen vangen we in haalbare en concrete doelstellingen.

WERKAFSPRAKEN

Tijdens onze samenwerking moet je mij zien als een Sales Expert die kampioen wil worden ( jij bent die kampioen).

Om het proces goed te laten verlopen is het maken van duidelijke werkafspraken erg belangrijk. We bespreken concreet de input en output. Meten is weten.

SOCIAL MEDIA

We maken een keuze qua inzet van sociale media die we kunnen onderbouwen. Waar is jouw doelgroep actief ? En is jouw doelgroep voor het type content ook gevoelig op het betreffende kanaal? Vragen die we allemaal gaan beantwoorden.

We blijven continu uitzoeken en bedenken wat er bij jouw doelgroep(en) past. Hoe wordt er gereageerd en wat gebeurt er in de maatschappij? We houden het nauwlettend in de gaten. Wees is eerlijk: zijn jouw propositie, positionering en manier van verkoop al jaren hetzelfde?

Content moet inspireren en overtuigen!

CAMPAGNEPLAN

Op basis van de gekozen kanalen en thema’s maken we een contentkalender. Wat voor content het precies wordt? Dat kunnen we je niet van tevoren zeggen. 

Een whitepaper? Misschien! Maar we kunnen ook starten met het schrijven van casestudy’s of wellicht organiseren we wel een webinar naar aanleiding van een bepaald hot topic. Alles hangt af van jouw propositie en jouw doel.

We brengen een ritme aan in al jouw uitingen. En heel belangrijk: we gaan de uitingen op de voet volgen én bijsturen. Het gaat om betrouwbare content. Jouw content moet gebaseerd zijn op feiten en inhoudelijke kennis. Dit verhoogt het gevoel van betrouwbaarheid.

OPTIMALISATIE

De laatste stappen die nodig zijn om een optimale basisuitrusting te creëren zijn:

 • Het maken van een duidelijke website, inclusief een 0-meting. Want als we straks resultaten bijhouden, hebben we natuurlijk wel een beginpunt nodig.
 • Een zoekmachine-optimalisatie. We checken hoe goed je site het doet op SEO-gebied. Welke keywords gebruik je nu? Waar word je op dit moment op gevonden?
 • De inzet van de juiste tooling. We activeren of implementeren bijvoorbeeld Marketing Automation.

Een concrete en heldere website is essentieel. Op websites is het vaak onduidelijk wat een bedrijf in kwestie nou eigenlijk doet. Dat is onhandig en dat vindt jouw prospect ook. Zorg er daarom voor dat jouw website concreet aangeeft wie je bent, wat je doet, voor wie je dat doet en wat zij eraan hebben.

 

hoe zou je het vinden als..... 

 

 • Jij meer omzet en meer klanten gaat krijgen die jij als ondernemer verdiend
 • Jij een strategie voor succes hebt. Een aanvalsplan wat werkt voor jouw bedrijf
 • Jij een sterke salesfunnel hebt met continuïteit van opdrachten 
 • Jij een krachtige pitch hebt. Jouw boodschap is sterk en je klanten weten waarvoor je staat
 • Jij sneller aan tafel komt op beslisniveau 
 • Jij unieke toegevoegde waarde bouwt. Je hebt de oplossing waarom ze voor jou moeten kiezen en wat jou uniek maakt
 • JIj meer plezier in sales zal hebben. Je blijft dicht bij jezelf
 • Jij een mindset voor succes gaat krijgen

  

wat krijg je van mij

 

 • 1-op-1 persoonlijke begeleiding van 26 weken 
 • Elke 2 weken 2 uur coaching en dat 26 weken lang
 • Elke week 30 minuten een voortgangscall 26 weken lang 
 • Je krijgt video's waarin je leert hoe je succesvol klanten kunt werven
 • je krijgt een totale salespakket die jou op weg helpt met persoonlijk begeleiding van Winodj
 • Een werkboek om jou een richting te geven. 
 • Op maat gerichte dashboard. Meten is weten

 

 

succesverhalen 

 


Theorie, praktijkervaring, handige tips en coaching: je krijgt het hele pakket. Hij geeft je een mooi stappenplan om meer new business te creëren. Hij weet bij jou de juiste snaar re raken en haalt het maximale potentieel uit jou. Een coach op hoog niveau. Wil je weten wat je moet doen om meer klanten binnen te halen? Bel Winodj

Ed Kortekaas , Edit Marketing

 

 

Goede praktische adviezen gekregen. Winodj is een ervaren manager sales die je aanstuurt, bijstaat en helpt waar dat nodig is. Van absolute waarde. Hij liet mij inzien dat je zonder een goede strategie je maar wat doet. Door zijn manier van coaching ben ik nog beter in staat om het beste uit mijzelf te halen en mijn bedrijf.

Cynthia van der Graaf, Sarko Advies

 

 

Winodj heeft een uniek talent voor Sales en helpt hiermee ondernemers die worstelen met koude acquisitie. Hij geeft je geen verkoop trucjes maar een solide stappenplan om meer klanten binnen te halen. Vanuit je eigen professionele waarde. Winodj is een doortastende coach die iedere zzp'er op het juiste spoor weet te krijgen.

Aimée Floris, Excel Yourself

 

 

Verkopen is fun en dat straalt Winodj helemaal uit. Met passie en vakmanschap brengt hij jou de kneepjes van het vak bij. Wat maakt jou uniek? Waarom ben jij anders? Dit zijn een greep uit de vragen waardoor mijn business is gegroeid.

Jan Blok, Paradigmo

 

 

investering €2497. Ik wil een gratis adviesgesprek