Ik ben Winodj. Meer dan 15 jaar ervaring in sales en acquisitie. De mentaliteit die nodig is om in goede en slechte tijden succesvol te zijn heeft mij verder gebracht in mijn sales. Geen excuses, maar oplossingen. 

Met mijn opgedane ervaringen in de praktijk weet ik ieder geval hoe het niet moet. Ik heb dan ook een uitgesproken visie over sales. Helder, confronterend en praktisch. De afgelopen jaren heb ik deze visie aangescherpt en doorontwikkeld, wat SalesFun heeft gemaakt wat het nu is. Met bewezen succes richt ik mij op één doel: de klant optimaal helpen wat leidt naar meer omzet en meer klanten. 

Ik coach ondernemers en sales professionals bij het werven van nieuwe klanten met een sterke waardepropositie. Verkopen zonder te verkopen. Behaal meer omzet en meer klanten. Ik ben jouw stok achter de deur!

wat wil je bereiken? waar zie je tegenop? wat zit je dwars?

Wat gaat er volgens jou mis en waarom? En wat gaat juist goed! Als ik jouw situatie goed in beeld hebben en antwoorden krijg op deze en meer vragen, gaan we samen kijken naar oplossingen hoe het beter kan. In deze verkennende fase houden we alle opties open.

In de volgende fase komen we concreter tot actiepunten. Je bent je bewust van wat niet goed ging en hoe het beter kan. Je hebt je zin en motivatie terug. Je kunt weer helder je doelen stellen en je daar op voorbereiden. Schieten met hagel. doen we niet aan!

Mijn coaching is altijd gericht op de praktijk. Daarom heb ik voor jou geen dikke map klaarliggen over beïnvloeden, overtuigen en verleiden. Wat je bij mij leert vergeet je niet want het is iets wat je altijd al in je had en nu tevoorschijn komt.