Salescoach voor gedreven ondernemers

Winodj heeft meer dan 20 jaar ervaring in sales en acquisitie. De mentaliteit die nodig is om in goede en slechte tijden succesvol te zijn heeft hem verder gebracht in zijn sales. Geen excuses, maar oplossingen. Vele succesverhalen zijn bekend. Winodj laat je zien welke strategie altijd werkt. Hij spreekt uit ervaring en heeft een bewezen trackrecord. 

Met zijn opgedane ervaringen in de praktijk weet hij in ieder geval hoe het niet moet. Hij heeft dan ook een uitgesproken visie over sales. Helder, confronterend en praktisch. De afgelopen jaren heeft hij deze visie aangescherpt en doorontwikkeld, wat SalesFun heeft gemaakt wat het nu is. Met bewezen succes richt hij op één doel: de ondernemer optimaal helpen wat leidt tot meer klanten. Winodj helpt gedreven ondernemers bij het bereiken van krachtige resultaten. Hij is jouw stok achter de deur!

 

Missie

Het creëren van mogelijkheden voor gedreven  ondernemers om zichzelf verder te ontwikkelen bij het behalen van meer klanten en meer omzet, met als uitgangspunt een krachtige business. Zij die bereidt zijn om meer uit hun zelf te halen.

Visie

Een selectief groep van ondernemers die hun beoogde resultaten realiseren en een toekomst creëren die anders niet zou hebben bestaan. Ondernemers die niet afhankelijk zijn van een goed gevoel en zich oncomfortabel durven op te stellen.

Coaching

Winodj ondersteunt krachtige ondernemers die bereidt zijn effectief tot de kern te komen van wat er in de weg staat om tot gewenste resultaten te komen. Doen wat nodig is om in een rechte lijn van A naar B te komen om impact te maken.

 

Ondernemers die impact maken 

 

Winodj is een energie salescoach die met veel passie zijn klanten helpt. Met zijn kennis en enthousiasme weet hij ondernemers verder te brengen in business. Door met hem samen te werken is er veel new business bij mij gecreëerd.

Navien Bansi, Market Solutions

 

Winodj is betrouwbaar, vriendelijk en weet écht waar hij het over heeft. Hij doet zijn met werk met veel passie dat is ook echt te merken! Ik werk heel graag met hem samen en zou iedere zzp'er aanraden om hem ook een belletje te geven.

Celine Pronk, Miix Agency

 

Met Winodj is het zeer fijn samenwerken! Hij heeft een duidelijk visie en ziet overal kansen. Hij is expert op het gebied van Sales en kan zich goed verplaatsen in de klant en meedenken waar winst te behalen valt. Door zijn enorme passie, energie en kennis weet hij precies hoe hij mensen enthousiast kan maken, activeren en motiveren om te groeien met hun bedrijf! Als jouw bedrijf een new business boost kan gebruiken, dan raad ik zeker SalesFun aan.

Maaike Vennik, Social Media Agency By Mave

 

SPREEK MET WINODJ