De wereld verandert en de business ook. Je verkoopt waarschijnlijk al lang geen product meer, maar een oplossing. Denk niet wat kan ik verkopen? Maar hoe help ik de klant verder. Succesvolle sales begint met een professionele, eenduidige boodschap. Met een helder en gestructureerd verhaal waarin de (toekomstige) klant de hoofdrol speelt. Je komt niets halen, je komt iets brengen!

Ik leer je vanuit authenticiteit en kwetsbaarheid te verkopen. Je bouwt sales en acquisitie DNA op in mijn 1-op-1 sessies. Ik leer je het salesvak, deel al mijn kennis met je en neem je mee op reis door het sales landschap. Winodj Jhingoer helpt ondernemers en sales professionals te leren verkopen zonder te verkopen. 

 “Als jij er voor open staat om je sales anders aan te pakken,

  kan ik je helpen. Anders niet.”

Ik coach niet standaard volgens het boekje. Naast praktijkervaring heb ik veel studie verricht naar hoe mensen meer rendement uit hun sales-activiteiten kunnen halen. Want veel verkoopwijsheden blijken niet meer dan slimme trucjes die je klant snel doorheeft.

Daarom heb ik me meer verdiept in de psyche van de verkoper. De invloed ervan is groot. Ik ga gaat daarom altijd uit van jou als individu. Dat kan soms confronterend  zijn als ik de vinger op de zere plek leg maar ook heel dankbaar.

Jij weet veel meer van het product dat je verkoopt dan ik. Jij kent de markt, de concurrentie en obstakels.. Jij hebt een doel voor ogen en je vindt het lastig om dat te bereiken. Je twijfelt aan jezelf en zoekt een weg naar succes. Naar meer verkopen en meer plezier in je werk. Daar kan ik je bij helpen.