De wereld verandert en de business ook. Je verkoopt waarschijnlijk al lang geen product meer, maar een oplossing. Denk niet watkan ik verkopen? Maar hoe help ik de klant verder. Succesvol zijn met new business begint met een professionele, eenduidige boodschap. Met een helder en gestructureerd verhaal waarin de toekomstige klant de hoofdrol speelt. Je komt niets halen, je komt iets brengen!

Ik leer je vanuit authenticiteit en kwetsbaarheid te verkopen. Je bouwt sales en acquisitie DNA op in mijn sessies. Ik leer je het salesvak, deel al mijn kennis met je en neem je mee op reis door het sales landschap. Winodj Jhingoer helpt ondernemers te leren verkopen zonder te verkopen. 

Succesvol zijn in sales wordt je alleen maar als je het ook echt leuk gaat vinden. Verkoop niet de inhoud. Mensen doen zaken met mensen. Dus jij, ja jij bent uniek! Jezelf blijven op jou manier. Bedenk wat vrienden, collega's je naaste zeggen over jou persoonlijkheid. Wat vinden ze leuk aan je? Wat maakt jou een prettige persoonlijkheid. Gebruik dit in je gesprekken. Op deze manier wordt sales pas echt fun!