Ik ben Winodj. Meer dan 15 jaar ervaring in sales en acquisitie. De mentaliteit die nodig is om in goede en slechte tijden succesvol te zijn heeft mij verder gebracht in mijn sales. Geen excuses, maar oplossingen. 

Met mijn opgedane ervaringen in de praktijk weet ik ieder geval hoe het niet moet. Ik heb dan ook een uitgesproken visie over sales. Helder, confronterend en praktisch. De afgelopen jaren heb ik deze visie aangescherpt en doorontwikkeld, wat SalesFun heeft gemaakt wat het nu is. Met bewezen succes richt ik mij op één doel: de klant optimaal helpen wat leidt tot meer new business.

Ik coach ondernemers en sales professionals met veel plezier bij het werven van nieuwe klanten met een sterke waardepropositie. Verkopen zonder te verkopen. Ik ben jouw stok achter de deur!

als ik word ingeschakeld dan speelt het volgende:

 • Er is geen heldere strategie, het aandeel new business is te weinig.
 • Nieuwe opdrachten komen niet vanzelf.
 • De omzet is aan het dalen.
 • Huidige klanten vertrekken
 • Koude acquisitie zien ze tegen op.
 • Acquisitie komt niet van de grond.
 • Het stellen van goede vragen aan prospects is moeilijk.
 • Het ontbreken van een onderscheidende waardepropositie.
 • Er is geen fun meer in salesactiviteiten.
 • Er is behoefte aan salesinspiratie.
 • Er is behoefte aan een new business coach.