Sales Coaching

Genereer Significante Resultaten
Trackrecord van WinodjMaak een afspraak

Salescoaching is voor ondernemers die niet terughoudend zijn

De Coaching:

Je wordt gecoacht op het zijn van wie je moet zijn om jouw beoogde resultaten te creëren.

In de wereld staat resultaat centraal. Woorden zeggen niets, het bewijs van je acties is het enige wat telt.

Ondernemers zijn meer dan bereid om te investeren in sales coaching als het leidt tot keihard resultaat.

Herken jij dit ook?

Een geweldig idee dat je wil omzetten in keiharde business maar weet niet hoe?

  • Je komt al tijden wat verkoop betreft niet meer verder dan een bepaalde omzet?

  • Je bent op zoek naar nieuwe markten voor je producten en/of diensten maar het lukt niet goed?

  • Doe je als ondernemer niet de noodzakelijke vereiste acties en heb je geen helderheid in je business?

  • Werk je je uit de naad maar er blijft (te) weinig onder aan  de streep over waardoor je geen voldoening hebt?

  • Blijf je online achter bij de huidige trends omdat je het niet snapt en/of er geen tijd voor hebt?

Winodj legt het uit en zorgt voor impact Salesfun.nl

Sales Coaching

Als je een impact maakt in de kwaliteiten van de levens van anderen, staan prospects in de rij voor je. Om een impact te maken op je klanten en prospects, moet je bijzonder goed zijn in je vak. Sales Coaching biedt een succesvol coaching waar de meeste ondernemers nog struggelen om hun bedrijf op orde te krijgen. Je bereikt alleen resultaat door de acties die je elke dag doet. Je houding is van essentieel belang.

DIT GAAN WE AANPAKKEN VOOR SIGNIFICANTE RESULTATEN

POSITIONERING

Waar sta je als ondernemer? Waar wil je naartoe? Het wordt tijd om aan de tekentafel te zitten en doen wat nodig is. Wat is jouw punt A? Vanuit welke positie handel jij in het leven.

PROPOSITIE

Propositie, de waarde ook van jouw product of dienstverlening die potentiële prospects mogen verwachten, Welke probleem los je op? Waarin ga je meerwaarde creëren.

 

DOELGROEPEN

We moeten keuzes maken. Als je jezelf specialiseert en je diensten en producten niet aan iedereen verkoopt maak je jezelf uniek. Heb focus want Je hebt niet voor iedereen een oplossing.

Specialisatie

Specialiseer jezelf want je hebt niet voor iedereen een antwoord. Dat maakt jou uniek.  Als potentiële klanten zich herkennen in het probleem , staan ze ongetwijfeld  open voor jouw oplossing. Jij bent de expert bij wie ze moeten zijn.

Winodj tijdens 1 op 1 sessie SalesFun

PRODUCT MANAGEMENT

Wanneer heb jij je product echt onder een vergrootglas genomen? Je product leeft en wil je continue upgraden. Is jouw product echt goed uitgedacht? Wat ben je als ondernemer waard?

RICHTING

In deze fase weet je waar je staat en waar je naartoe wilt.  We maken samen een strategie hoe de route eruit komt te zien zodat je helderheid krijgt. Een richting die jou punt B bepaald.

COMMITMENT

Tijdens onze samenwerking moet je mij zien als een Sales Partner waarbij jij jouw maximale potentieel gaat benutten. Je geeft commitment en wilt er alles uithalen om je doel te bereiken.

Winodj in gesprek met klant Salesfun.nl

Waar staat je product?

Trek je product uit de massa. Er zijn veel ondernemers die gemiddeld of ondergemiddeld zijn. Je wilt uit die massa en iets neerzetten wat echt uniek is. Een product neerzetten wat bijzonder goed is. Zorg ervoor dat je een product hebt waar je voor langere tijd bij je klant aan kunt verbinden.

Online Presentatie

Met onze salescoaching brengen we een ritme aan in al jouw uitingen. En heel belangrijk: we gaan de uitingen op de voet volgen én bijsturen. Het gaat om betrouwbare content. Jouw content moet gebaseerd zijn op feiten en inhoudelijke kennis. Dit verhoogt het gevoel van betrouwbaarheid.

Online Marketing met Social Media bij Salesfun.nl

SOCIAL MEDIA

We maken een keuze welke sociale media we gaan inzetten. Waar jouw doelgroep actief is bepaald onze strategie?  We kiezen content wat voor jouw doelgroep aanspreekt.

CAMPAGNE PLAN

Als we weten op welke social media we gaan zitten komt er een plan. Wat voor content het precies wordt bespreken we samen. Een gestructureerde contenkalender zorgt voor ritme

WEBSITE DESIGN

Een heldere en duidelijke website verkoopt altijd beter. Op websites is het vaak onduidelijk wat de organisatie doet en waar je moet zijn voor meer info. Niet handig en dat kost omzet.

Zij creëren een impact in de levens van anderen

Peter Tuijtelaars

Peter Tuijtelaars

Paktu

Door Winodj heb ik grip gekregen op mijn bedrijf. Hij is eerlijk en opbouwend in zijn coaching. Brengt structuur aan en bespreekt dat wekelijks met je. Daardoor blijf je focus houden met als gevolg resultaat. Een geweldig mens en ondertussen ook goede vriend! Absoluut een professional.

Saskia Speksnijder

Saskia Speksnijder

Enjoy Change

We werken alweer zo’n 8 maanden samen met Winodj, Salesfun. Door onze wekelijkse contacten met Winodj weten we nu waar we staan, waar we naar toe willen en wat we daarvoor moeten doen. Winodj is helder en duidelijk. Mooi gezegd brutaal eerlijk. Hij confronteert op vriendelijke toon. Winodj laat ons nieuwe mogelijkheden zien. Hij zorgt voor transformatie bij ons en hierdoor zijn wij een krachtig bedrijf. Winodj heel erg bedankt tot zover!

Larissa Krouwer

Larissa Krouwer

Iezie Werkt

Winodj heeft mij wakker geschud. Door de samenwerking heb ik meer focus, duidelijke doelstellingen en een salesplan. New business is belangrijk voor iedere ondernemer. Mocht je hier moeite mee hebben dan is Winodj de salesexpert om je hierbij te helpen. Met zijn energie en kennis weet hij mensen te motiveren. Het belangrijkste wat ik heb geleerd van Winodj is om niet op te geven. Succesvolle ondernemers zijn degenen die na vallen ook weer opstaan. Zoals Winodj zegt: succes is mindset.

Navien Bansi

Navien Bansi

Market Solutions

Winodj is een energieke salescoach die met veel passie zijn klanten helpt. Met zijn kennis en enthousiasme weet hij mensen te motiveren. Neem zeker contact op met deze sales expert!

Ware kracht ligt in nu schakelen, nu beslissen, nu actie ondernemen.

Heb je vragen, opmerkingen of wil je ideeën delen? Neem dan gerust contact op met mij middels onderstaand formulier, telefoon of  WhatsApp. Vraag om het gratis consult en ontdek jouw mogelijkheden om snel meer nieuwe klanten te werven voor significante verbetering van je omzet!

Belangrijk:

Het invullen van dit formulier is geheel vrijblijvend en wij gaan vertrouwelijk met uw gegevens om, zie onze Privacy policy en AVG statement.