Kom uit je comfortzone en maak Impact
Over de SalesCoachSales Coaching door Winodj

Positie

Vanuit welke positie handel jij in het leven?

Besef voordat je een gratis adviesgesprek aanvraagt het volgende: Alles begint met een gedachte, alles is mindset. Het bedrijf dat je op dit moment leidt, zijn het resultaat van gedachten die je hebt gehad en beslissingen die je hebt genomen. Denk eens na over jezelf. Wat heb ik echt gedaan om succesvol te zijn? Want die keuzes bepalen jouw strategie en hoe jij denkt en wat je doet.

Wat maakt jou een goede ondernemer? Wat wil je bereiken en waar doe je het voor. Om erachter te komen wat jij wilt is het van belang dat je weet welke koers je gaat bewandelen. Ook dit lijkt misschien weer een makkelijke vraag. Niets is minder waar. Weet jij waar je staat? Wat is jouw einddoel?

Winodj van Salesfun.nl paperwork hoort er bij
Winodj talks Salesfun.nl

Waar sta jij nu?

Maak Meer van jezelf en je bedrijf

Dus als jij meer van jezelf en je bedrijf wilt maken dan moet jij meer worden. Het is van belang om hier tijd en aandacht aan te besteden. Wat is jou belangrijkste motivatie om te ondernemen? Stel jezelf de volgende vragen:

1.Waar sta ik nu?
2. Waar wil ik naartoe? Doelen? Resultaat? 
3. Wat staat er tussen mij en mijn doelen in?
4. Welke stappen moet ik zetten om te komen van waar ik nu sta naar waar ik wil zijn? (stappenplan)
5. Welke gerichte en specifieke actie ga ik ondernemen?

Punt A is waar je staat? Punt B is waar je naar toe wil? Vraag dan NU een gratis en vrijblijvend adviesgesprek met SalesCoach Winodj aan:

Doe het NU want de concurrentie zit niet stil!

Heb je vragen, opmerkingen of wil je ideeën delen? Neem dan gerust contact op met mij middels onderstaand formulier, telefoon of  WhatsApp. Vraag om het gratis consult en ontdek jouw mogelijkheden om snel meer nieuwe klanten te werven voor significante verbetering van je omzet!

Belangrijk:

Het invullen van dit formulier is geheel vrijblijvend en wij gaan vertrouwelijk met uw gegevens om, zie onze Privacy policy en AVG statement.