masterclass: sales is fun 

In deze Masterclass leer ik je vanuit authenticiteit en kwetsbaarheid te verkopen. Je bouwt sales en acquisitie DNA op in mijn sessies. Ik leer je het salesvak, deel al mijn kennis met je en neem je mee op reis door het sales landschap. Verkopen zonder te verkopen. Zet de zes stappen die nodig zijn om meer klanten te werven.

 

Waar gaat de masterclass over:

1) Inventarisatie

Weet waar je staat

Is waar je bent ook waar je wilt zijn? Of is het tijd voor jou next lever?
Ga terug naar de tekentafel en weet wie je echt bent, dan weet je ook wat je te bieden hebt.

2) Ondernemer

Weet waar je naartoe wilt

Bepaal die stip aan de horizon naar een  concreet strategie. Waar staat je bedrijf over drie jaar? Een goede ondernemer weet waar hij naartoe wilt en welke stappen nodig zijn om je doel te bereiken.

3) Propositie

Wat ga je oplossen

De wereld verandert en zaken doen ook. Je verkoopt zeer waarschijnlijk al lang geen product meer, maar een oplossing. Denk dus niet: wat kan ik verkopen. Maar: hoe help ik de klant verder.

4) Acquisitie

Kom aan tafel op beslisniveau

Je moet niet  binnen zitten, maar veel meer bij klanten en prospects. Jij gaat ze daarbij helpen.

5) Conversie

Voeg waarde toe

Kom je wel binnen bij bedrijven, maar komt er niets uit? Neem de tijd om je klant te leren kennen. Stel goede vragen, luister, ontdek de beslisstructuren. En beïnvloed het besluitvormingsproces van begin tot eind.

6) Meten is weten

Monitor en borg de voortgang

Ondernemers hebben concrete doelstellingen en richtlijnen nodig. Kwantificeer, meet, analyseer en stuur bij. Grip krijgen en houden op je toekomstige omzet.

 

aanmelden? maximaal 10 personen