Hoe maak je jouw business succesvoller binnen 26 WEKEN

het 1-op-1 master your sales programma met winodj jhingoer

Mindset voor Succes – Maak je plan van aanpak en boost je business

Hét 1-op-1 Master Your Sales Programma voor ondernemers met Winodj Jhingoer

Dit Master Your Sales Sales programma is een uniek 1-op-1 coaching waarin je leert om meer nieuwe klanten te werven om met succes je business een boost te gegeven. Hierdoor zal je sneller en gerichter resultaten behalen met jouw business. Om die resultaten te behalen, is een bepaalde denkwijze en een specifieke strategie nodig.

Sales expert Winodj Jhingoer is zelf al meer dan 20 jaar succesvol in het werven van nieuwe klanten. Op basis van zijn eigen ervaring ontwikkelde hij dit traject voor elke ondernemer die op zoek is naar nieuwe inzichten voor meer zakelijk succes. 

Natuurlijk wil je succes en geld verdienen, anders zou je geen ondernemer zijn. Je wilt je bedrijf laten groeien, maar wat is dan de juiste strategie? En hoe maak je een strategie voor succes? 

Wil je meer focus, meer winst en meer klanten?  Wil je weten hoe je omgaat met moeilijke en onzekere tijden? Wil je een betere ondernemer worden? Wil je een strategie voor succes? Hoe graag wil je het? Alleen actie leidt tot resulaat.

Of je al een succesvolle onderneming runt, of je starter bent, of zzp’er, je kan nooit succesvoller worden dan je beperkende gedachten toelaten. Er is altijd een next level! Dit traject stelt je in staat om je beperkende overtuigingen te ontdekken, te doorbreken en gebruik te gaan maken van jouw maximale potentieel.

 

investering €2497. Ik wil een gratis adviesgesprek

 

DOE WaT SUCCESVOLLE ONDERNEMERS DOEN

Het gaat om succesvol je bedrijf laten groeien met meer business. Blijf jezelf verbeteren. Ook als je al goed bent in wat je doet, ook als je al goed verdient. Succes is het resultaat van jezelf blijven ontwikkelen. Blijf leren van ervaringen van andere succesvolle mensen. 

“All successful people have great coaches!” 

In dit Master Your Sales programma geeft Winodj Jhingoer waardevolle en praktische adviezen uit zijn eigen ervaringen. Je gaat leren hoe je de zes stappen strategie gebruikt die andere  succesvolle ondernemers hebben toegepast.

Je bereikt alleen meer zakelijk succes wanneer jij als mens en ondernemer groeit en jezelf blijft ontwikkelen. Daar heb je  kennis van een goede coach nodig met een bewezen trackrecord. Mensen die al zijn waar jij naartoe wilt. Misschien mis je bepaalde inzichten, of de juiste strategie om een effectief plan op te stellen. Als jij jezelf weet te verbeteren, zal niet alleen je bedrijf groeien, maar zal je automatisch meer zakelijk en persoonlijk succes  boeken op elk gebied in je leven.

 

Dit is jouw sales expert

Sales Expert Winodj Jhingoer heeft Meer dan 20 jaar ervaring in sales en acquisitie. De mentaliteit die nodig is om in goede en slechte tijden succesvol te zijn heeft mij verder gebracht in mijn sales. Geen excuses, maar oplossingen. De afgelopen jaren heb ik meer dan 250 nieuwe klanten geworven. Ik laat je zien welke strategie altijd werkt. Ik spreek uit ervaring en heb een bewezen trackrecord. 

 

 

Dit is wat je gaat leren

 

1. Een Strategie voor Succes

Het behalen van resultaat is meer dan het stellen van doelen. Daarvoor deel ik mijn persoonlijke zes-stappenstrategie. De werkwijze die ik altijd heb toegepast en nog steeds toepas in mijn zakelijke leven. Deze strategie heb ik ontwikkeld op basis van mijn eigen ervaring. ik leer je de zes stappen strategie die altijd werkt. Je krijgt de middelen om meer nieuwe klanten te werven. Je leert hoe je dit op een effectieve manier klanten kunt werven met een heldere communicatie. Je zal in staat zijn jezelf, je product en je bedrijf beter te verkopen.

2. De High Performance Mindset

Je gaat ontdekken hoe sterk de kracht van je gedachten is. Alleen jij bent verantwoordelijk voor je succes. Je gaat leren hoe je helderheid en inzicht krijgt door het stellen van goede gerichte vragen. Alles begint met een gedachte. Verander je denkwijze en alles in je leven zal significant verbeteren. Dat is wat je leert!

3. Verhoog je omzet en winst

Tel uit je winst! Een bedrijf beginnen en managen is leuk, maar dan. Hoeveel wil je verdienen? Wat wil je omzetten en met welke winst wil je eindigen? Het is van belang om hiervoor een strategie te bedenken. Wat wil je echt? Alleen actie leidt tot resultaat.

4. Hoe bouw je een succesvol bedrijf op?

Waar sta je nu? Waar loop je tegenaan en wat houdt je tegen? Waarop moet je letten om je onderneming tot een succes te maken? Hoe maak je jezelf zichtbaar? Flexibiliteit, inzicht, kennis en tal van andere zaken zijn essentieel voor stabiele groei en succes.

5. Verbeter je communicatievaardigheden

De kwaliteit van je communicatie bepaalt voor een groot deel de kwaliteit van je onderneming en de resultaten die je hiermee gaat behalen. Leer de do’s en don’t van effectieve communicatie. Waar moet je op letten en hoe kun je jezelf verbeteren. Hoe kun je krachtig overkomen.

6. Overwin je beperkende overtuigingen

Je kunt nooit groter worden dan je beperkende gedachten. Verander je denkwijze en je onderneming zal alleen maar groeien. Je leert je beperkende gedachte in te zien, hoe je die doorbreekt en kan omzetten in een mindset voor succes.

 

 

investering €2497. Ik wil een gratis adviesgesprek

 

wat gaat het jou opleveren

 

 • Meer omzet en meer klanten die jij als ondernemer verdiend
 • Een strategie voor succes. Een aanvalsplan wat werkt voor jouw bedrijf
 • Een sterke salesfunnel met continuïteit van opdrachten 
 • Een krachtige pitch. Jouw boodschap is sterk en je klanten weten waarvoor je staat
 • Je komt sneller aan tafel op beslisniveau 
 • Unieke toegevoegde waarde. Je hebt de oplossing waarom ze voor jou moeten kiezen en wat jou uniek maakt
 • Meer plezier in sales. Je blijft dicht bij jezelf
 • Een mindset voor succes

  

 

wat krijg je van mij

 

 • 1-op-1 persoonlijke begeleiding van 26 weken 
 • Elke 2 weken 2 uur coaching en dat 26 weken lang
 • Elke week 30 minuten een voortgangscall 26 weken lang 
 • Je krijgt video's waarin je leert hoe je succesvol klanten kunt werven
 • je krijgt een totale salespakket die jou op weg helpt met persoonlijk begeleiding van Winodj
 • Een werkboek om jou een richting te geven. 
 • Op maat gerichte dashboard. Meten is weten

 

 

succesverhalen 

 


Theorie, praktijkervaring, handige tips en coaching: je krijgt het hele pakket. Hij geeft je een mooi stappenplan om meer new business te creëren. Hij weet bij jou de juiste snaar re raken en haalt het maximale potentieel uit jou. Een coach op hoog niveau. Wil je weten wat je moet doen om meer klanten binnen te halen? Bel Winodj

Ed Kortekaas , Edit Marketing

 

 

Goede praktische adviezen gekregen. Winodj is een ervaren manager sales die je aanstuurt, bijstaat en helpt waar dat nodig is. Van absolute waarde. Hij liet mij inzien dat je zonder een goede strategie je maar wat doet. Door zijn manier van coaching ben ik nog beter in staat om het beste uit mijzelf te halen en mijn bedrijf.

Cynthia van der Graaf, Sarko Advies

 

 

Winodj heeft een uniek talent voor Sales en helpt hiermee ondernemers die worstelen met koude acquisitie. Hij geeft je geen verkoop trucjes maar een solide stappenplan om meer klanten binnen te halen. Vanuit je eigen professionele waarde. Winodj is een doortastende coach die iedere zzp'er op het juiste spoor weet te krijgen.

Aimée Floris, Excel Yourself

 

 

Verkopen is fun en dat straalt Winodj helemaal uit. Met passie en vakmanschap brengt hij jou de kneepjes van het vak bij. Wat maakt jou uniek? Waarom ben jij anders? Dit zijn een greep uit de vragen waardoor mijn business is gegroeid.

Jan Blok, Paradigmo

 

 

investering €2497. Ik wil een gratis adviesgesprek