Optimaliseer ook je Online Marketing

ONS ONLINE MARKETING TEAM STAAT VOOR JE KLAAR

Ga nu ook beter Online presteren met Winodj! Welke Sociale Media kunnen we het beste gebruiken en voor welke doelgroep(en). Daar waar jouw publiek het meest actief is richten wij onze strategie op.  We kiezen relevante content waarmee we jou potentiele prospects aan het denken zetten zodat we impact creëeren. 

Het is een doorlopend proces van uitzoeken en bedenken wat het beste past. Daarbij zijn terugkoppeling van reacties en aantallen bezoekers van groot belang. Alleen dan kan je de volgende uitingen verbeteren en nog meer toespitsen voor het behalen van het beste resultaat. Want daar gaat het uiteindelijk om: meer klanten en meer omzet door Online presteren.

Wat gaan wij doen voor jou?

OPTIMALISATIE

Je bedrijfspagina’s worden professioneel geoptimaliseerd door ervaren Social Media deskundigen. Als je nog geen bedrijfsprofiel hebt dan maken wij er een voor je: Stijlvol design en relevante info. Ons team zorgt voor  onderhoud zoals o.a. verwerking van updates en plaatsen/weg halen van periodieke uitingen.

CONTENTKALENDER

Wij maken een contentkalender met de voor jouw business meest interessante onderwerpen. De timing is belangrijk dus we plannen op de beste momenten van de dag voor het bereiken van jouw doelgroep(en). Ook of er meer of minder activiteietn nodig zijn in bepaalde periodes.

KWALITATIEVE BERICHTEN 

Ons Social Media Team bedenkt en creëert  unieke berichten voor op op jouw best bezochte kanalen. Wij posten deze en volgen de resultaten zodat jij daar geen omkijken naar hebt. Maar je bent WEL optimaal Online aanwezig voor het werven van meer klanten en krijgen van meer bekendheid.

VOORAF GOEDKEUREN

Zodra ons Team een nieuwe post ontworpen en gerealiseerd heeft, sturen we jou een bericht met verzoek tot goedkeuring of wijziging. Als je tevreden bent gaan we over tot plaatsing en volgen van de betreffende post(s)

MAANDELIJKS RAPPORTAGE

Je hebt niets aan berichten plaatsen zonder dat je weet hoeveel en welke bezoekers je bereikt hebt. Wij rapporteren aan het eind van elke maand  overzichtelijk alle geboekte resultaten zodat je e.e.a. kunt beoordelen.

PERSOONLIJK CONTACT 

At last but not least, het is wel zo prettig dat je een vaste contactpersoon krijgt die alles weet van jouw business en wensen. Middels WhatsApp kun communiceren en foto’s, video’s, content en vragen sturen.

Enkele Voorbeelden van onze Social Media Campagnes.

Laat nu ook jouw Social Media campaignes opzetten en beheren door SalesFun’s Online marketing Team! Meer naamsbekendheid betekend meer klanten en meer omzet!

Campagne Plan

Samen met ons Social Media Team bepaal je eerst welke kanalen het meeste voordeel kunnen geven. Vervolgens maken we een contentkalender en bespreken we welke Content relevant is voor welk kanaal en periode.  Hierbij maken we gebruik van Hootsuite.com, HET platform voor het plannen en volgen van je posts in de diverse Social Media kanalen. Het is belangrijk om met regelmaat en gestructureerd te posten, vandaar de contentcalender.
Afhankelijk van jouw propositie en doel bepalen we de activiteiten. Door feedback gaan we finetunen voor het best haalbare resultaat.

social media marketing door experts van SalesFun
Online marketing nu aanmelden bij SalesFun.nl

Hoe staat Jouw Website?

Een heldere en duidelijke website zorgt voor een betere en snellere conversie. Vaak is het onduidelijk wat er aangeboden wordt en door wie, laat staan waar je de info kan vinden die je zoekt. Zorg dat jouw website concreet aangeeft wie je bent, wat je doet, voor wie je dat doet en wat de voordelen zijn.

In enkele seconden moet de bezoeker zien of jouw site is wat hij/zij zoekt, anders surfen ze verder. Zorg dus voor een krachtige homepage die ook mobiel er goed en duidelijk uit ziet. Immers meer dan 65% van ALLE bezoekers komt op jouw site via de smartphone.

Bovendien zorgen we dat je zelf kan zien in je website dashboard welke aantallen bezoekers op welke pagina’s je per dag/week /maand krijgt. Wel zo handig om te weten welke effecten je Online inspanningen hebben. Immers het uiteindelijke doel is meer klanten, meer omzet en meer Impact!

Email- en Content Marketing

Wie schrijft, die blijft! Je Social Media uitingen zorgen voor meer bekendheid maar ook voor meer leads. Bouw zo een email adressen bestand op welke je gebruikt je voor re-marketing: met regelmaat nieuwsbrieven en aanbiedingen versturen om zo het contact met bestaande en potentiële klanten te onderhouden en behouden!  Met andere woorden, om optimaal Online te Presteren heb je goede, pakkende  en originele content nodig om effectieve mails te kunnen versturen via een professionele email provider. Wij gebruiken Active Campaign zodat we ook de resultaten van  die campagnes kunnen meten. SalesFun biedt het totale pakket in combinatie met- of als vervolg op het Sales Coaching traject van Winodj.

Online marketing nu aanmelden bij SalesFun.nl
Online marketing door experts van Salesfun.nl

Interim Online Marketeer?

Altijd al je eigen Online Marketeer willen hebben? Een die toegewijd is en alleen voor jouw bedrijf werkt?

Dan biedt Salesfun een unieke mogelijkheid door een van haar Online Marketeers bij jouw te detacheren, online wel te verstaan.

Jij zegt wat je online wil bereiken, bijvoorbeeld naamsbekendheid, genereren van leads, introductie van nieuwe producten/diensten, markt onderzoek etc. en jouw Interim Online Marketeer gaat dat voor je realiseren via de verschillende social media kanalen.

Wel de lusten maar niet de lasten! Per maand opzegbaar en geen personeelskosten of belastingen. Hoe ideaal is dat?

Meer weten? Klik op onderstaande button en we nemen direct contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

Heb je al een Bestand van emailadressen die je kan gebruiken voor je email marketing Campagne?

Klik op onderstaande button  en laat Active Campaign voor je werken.

Verbeter ook jouw Online Prestaties

Met onderstaande ZZP en MKB pakketten maak je alvast een goede start op Social Media. Om echt een goed beeld te krijgen van wat we ook Online voor je kunnen betekenen, is een (zoom) gesprek noodzakelijk. Immers er zijn zoveel mogelijkheden dat we eerst in kaart moeten brengen in welke branche je zit, en wat je wensen zijn.  Met ons Maatwerk aanbod gaan we een stapje verder en verzorgen we het hele Online Presteren traject voor je! Wij willen je graag helpen, vul het antwoordformulier onderaan deze pagina even in en we zullen zsm contact met je opnemen.

 
ZZP
 

€ 275,-  per maand

 • 2 tot 3 berichten per week op de kanalen van jouw doelgroep(en).
 • Inclusief 1 Sponsor adverteren
 • Bedrijfspagina Linkedin aanmaken of bewerken
 • 1 x per kwartaal een nieuwe omslagfoto
 • Webcare overdag en in de avond
 • Vast contactpersoon
 • Per maand opzegbaar
 
MKB
 

€ 495,- per maand

 • 2 tot 3 berichten per week op de kanalen van jouw doelgroep(en).
 • Inclusief 2 Sponsors adverteren
 • Bedrijfspagina Linkedin aanmaken of bewerken
 • 1 x per kwartaal een nieuwe omslagfoto
 • Webcare overdag en in de avond
 • Vast contactpersoon
 • Per maand opzegbaar

MAATWERK

Prijs in overleg

 • Vaker posten?
 • Nieuwsbrieven?
 • Websitebeheer?
 • SEO?
 • Nieuwe teksten?
 • Meer kanalen?
 • Email marketing?
 • Na een goede inventarisatie maken wij een passend voorstel op maat.

INTERIM

€ 75,- per uur

 • Je eigen online Marketeer
 • Op afroep of gedetacheerd
 • Wel de lusten niet de lasten!
 • Posten zoals jij dat wil
 • Meerdere kanalen
 • Online Marketing op maat
 • Per maand opzegbaar

Ware kracht ligt in nu schakelen, nu beslissen, nu actie ondernemen.

Heb je vragen, opmerkingen of wil je ideeën delen? Neem dan gerust contact op met mij middels onderstaand formulier, telefoon of  WhatsApp. Vraag om het gratis consult en ontdek jouw mogelijkheden om snel meer nieuwe klanten te werven voor significante verbetering van je omzet!

Belangrijk:

Het invullen van dit formulier is geheel vrijblijvend en wij gaan vertrouwelijk met uw gegevens om, zie onze Privacy policy en AVG statement.