Over Winodj

Creëer Ritme in je Sales

OVER WINODJ

Ruim 20 jaren ervaring in sales als accountmanager, businessmanager en sales directeur zijn de basis geworden voor SalesFun. Vanuit een krachtige houding brengt Winodj jou sneller en effectiever van A naar B.  Samen met het Team van SalesFun helpen wij ondernemers en coaches op weg naar meer ritme in je business wat leidt meer klanten en meer omzet. 

Winodj druk aan het werk Salesfun.nl

Gedrevenheid is doen wat nodig is

Winodj druk aan het werk Salesfun.nl

Een bewezen trackrecord 

Winodj heeft meer dan 20 jaar ervaring in sales en acquisitie. De mentaliteit die nodig is om in goede en slechte tijden succesvol te zijn heeft hem verder gebracht in zijn sales. Geen excuses, maar oplossingen. Vele succesverhalen zijn bekend. Sales Coach Winodj laat je zien welke strategie altijd werkt. Hij spreekt uit ervaring en heeft een bewezen trackrecord.

Stok achter de deur

Met zijn opgedane ervaringen in de praktijk weet hij in ieder geval hoe het niet moet. Hij heeft dan ook een uitgesproken visie over sales. Helder, confronterend en praktisch. De afgelopen jaren heeft hij deze visie aangescherpt en doorontwikkeld, wat SalesFun heeft gemaakt tot wat het nu is: Effectief van A naar B. Met bewezen succes richt hij op één doel: de ondernemer optimaal helpen aan meer klanten wat leidt tot een krachtige business. Winodj helpt gedreven ondernemers bij het bereiken van krachtige resultaten. Je krijgt meer sales want hij is jouw stok achter de deur!

Winodj zorgt voor meer impact Salesfun.nl

MISSIE

Het creëren van mogelijkheden voor gedreven  ondernemers om zichzelf verder te ontwikkelen bij het behalen van meer klanten en meer omzet, met als uitgangspunt een krachtige business. Zij die bereidt zijn om acties te komen.

VISIE

Een selectief groep van ondernemers die hun beoogde resultaten realiseren en een toekomst creëren die anders niet zou hebben bestaan. Ondernemers die niet afhankelijk zijn van een goed gevoel en zich oncomfortabel op te stellen.

COACHING

Winodj ondersteunt krachtige ondernemers die bereidt zijn effectief tot de kern te komen van wat er in de weg staat om tot gewenste resultaten te komen. Doen wat nodig is om in een rechte lijn van A naar B te komen.

Reviews

Ed Kortekaas

Ed Kortekaas

Edit Marketing

Theorie, praktijkervaring, handige tips en coaching: je krijgt het hele pakket. Hij geeft je een mooi stappenplan om meer new business te creëren. Hij weet bij jou de juiste snaar te raken en haalt het maximale potentieel uit jou. Een coach op hoog niveau. Wil je weten wat je moet doen om meer klanten binnen te halen? Bel Winodj

Cynthia van der Graaf

Cynthia van der Graaf

Sarko Advies

Goede praktische adviezen gekregen. Winodj is een ervaren manager sales die je aanstuurt, bijstaat en helpt waar dat nodig is. Van absolute waarde. Hij liet mij inzien dat je zonder een goede strategie je maar wat doet. Door zijn manier van coaching ben ik nog beter in staat om het beste uit mijzelf te halen en mijn bedrijf.

Charmaine Pas

Charmaine Pas

GM Academy

SalesFun is meer dan alleen fun. Je leert niet alleen hoe je meer omzet kan behalen, maar Winodj laat je ook inzien wat jouw aandeel als persoon in jouw bedrijf is. Hij gaat tot het uiterste en zit er bovenop. Hij maakt je bewust en bedenkt samen met jou de perfecte oplossing hoe jij aan meer omzet kunt komen. Ik kan iedereen adviseren om samen te werken met dit bedrijf.

Omira Schoop

Omira Schoop

JIJnIK Coaching

Winodj heeft mij laten inzien dat in het comfortabele blijven hangen, mij niet brengt waar ik naartoe wil. Echt ondernemen had ik geen kaas van gegeten. Zijn woorden “brutaal eerlijk”, werden vaak genoemd en waren echt een eyeopener. Door hem neem ik iedere dag weer een stap uit die comfortzone om mijn doelen te bereiken. Gedreven coach die het beste uit zijn cliënten wilt halen. Veel inzichten gekregen in wat mij blokkeerde en deze kunnen aanpakken. Mijn werk als coach is mijn passie en ik vind het fantastisch en mijn liefde voor het ondernemen wordt iedere dag meer. Dank Winodj.

Ware kracht ligt in nu schakelen, nu beslissen, nu actie ondernemen.

Heb je vragen, opmerkingen of wil je ideeën delen? Neem dan gerust contact op met mij via onderstaand formulier, telefoon of  WhatsApp. Vraag om het gratis consult en ontdek jouw mogelijkheden om snel meer nieuwe klanten te werven voor significante verbetering van je omzet!

Belangrijk:

Het invullen van dit formulier is geheel vrijblijvend en wij gaan vertrouwelijk met uw gegevens om, zie onze Privacy policy en AVG statement.

Salescoaching

Creëer significante resultaten